måndag 21 mars 2011

Tjockis mamman

 Tycker verkligen att Anna har varit duktig som tappat så många kilon.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article12743607.ab

Eller tappat är fel ord. Det är hårt arbete bakom varje förlorat kilo och det krävs verkligen att man är bestämd och vet vad man vill.

Mitt största problem när jag sätter igång med träning och koll på kosten är att det inte sker snabba resultat. I början är jag så motiverad och stolt över varje framsteg som jag gör men sen tröttnar jag. När resultaten väntar på sig och det inte syns alls på vågen att mitt hårda jobb ger resultat då slutar jag.

Jag är en tävlingsmänniska och tycker att jag borde kunna tävla mot mig själv och vinna men det går bara inte. Jag vet inte varför.

Det jag gör att skriva listor. Jag har listor på allt. På sträckan jag springer, på tiden, på kcal, på hur ofta jag tränar och givetvis på vikten.....

Efter varje pass prickar jag av och ser resultaten och framstegen på allt utom vikten. Där händer det ingenting. INGENTING! Ibland har jag till och med ökat i vikt. Det gör mig så förbannad att jag bara ger upp och äter en kaka i stället.

Ja, jag vet att är helt fel sätt och att jag bara måste bestämma mig men det är inte så jävla lätt.

Snart är det dags för ännu ett nytt försök och jag ska verkligen försöka den här gången. Jag vill verkligen bli av med bullen på min mage.....

/Tjockis mamman

4 kommentarer:

 1. Jag tycker inte den där Anna har gjort ett bra jobb. Hon är fortfarande ett svulstigt fetto som behöver BANTA!

  SvaraRadera
 2. Eh..Anna har väl gjort jättebra. Vilken trevlig kommentar av anonym. Skulle ta bort den om jag var bloggägaren :/

  Jag har samma problem ger upp då resultaten uteblir vilket är trist. Svårt att hålla motivationen uppe helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Jag tar inte ställning till vad som står i kommentarerna. Jag anser att man får tycka vad man vill. Önskar dock att man inte vore anonym utan hade ryggrad nog att stå för det när man klankar ner på andra.
  Jag tycker i alla fall att Anna är duktig som inte faller tillbaka i gamla mönster hela tiden som jag gör.

  SvaraRadera
 4. MammaFrida: använd måttband istället :)

  jag är en rundis och har kämpat jämt mot min vikt. När jag tränar så är jag som du, tränar, håller koll på mat osv. Hade en personlig tränare ett halvår och gjorde exakt som han sa. Viktminskning var typ 3 kg. Men han sa: kolla måtten tjejen!!! Minus ett antal cm runt midja rumpa och lår. Det betyder mer än vikten på vågen. Så jag har slängt vågen och tagit in ett måttband. Tränar och står i men mäter mig max en gång i månaden för då händer det saker!!

  Kram och lycka till

  SvaraRadera