måndag 16 januari 2012

Singel igen

Lars Winnerbäck :)


Singel

Förlåt för att det har tagit så lång tid för att uppdatera bloggen men det har hänt så mycket o jag har haft så mycket annat att tänka på.

Kan väl börja med att berätta att jag är singel o ensamstående mamma igen. Det tog ett tag att komma fram till ett beslut men nu är det alltså taget. Sambon flyttade ut i helgen så nu är det bara lillprinsen o jag igen.

Känns så skönt att beslutet är taget o att jag slipper fundera mer. Ännu bättre känns det då sambon var med på noterna o också tyckte att det var den bästa lösningen. Det blev alltså inget jobbigt bryt.

Nu sköter jag mig o sonen själv igen o det känns skönt. Har min familjs fulla stöd i mitt beslut o de har lovat att ställa upp som barnvakt o dyl så mycket de kan.

Känner mig så lätt o mår så bra.....

Nu har jag lagt allt vad karlar heter på hyllan o ska bara ägna min energi på sonen o mig själv. Ska jobba på att bygga upp mig själv o hitta mig själv igen. De enda kontakter jag är intresserad av är vänskapliga relationer o helst med de som har barn så att lillprinsen kan få någon o leka med på fritiden.

Tack för allt stöd som ni visat mig.

Kramis