måndag 14 november 2011

Dagens frisyr

Ni som har sett dagens frisyr i tidigare inlägg tycker nog att jag börjar bli lite tråkig o de stämmer bra. Samma tråkiga frisyr varje dag.
Men snart ska håret av. I alla fall så fort jag bestämt mig för hur jag vill ha det.

Men kort ska de bli :)

Tjäna pengar på att blogga

Jag har en liten personlig blogg som jag försöker tjäna lite pengar på.

Det som gett mig mest är blogvertiser.

Man får uppdrag som ger olika mycket betalt beroende av hur mycket besök man har på sin blogg. Det är enkelt att registrera sig o uppdragen tar inte lång tid att utföra. Det är gratis att vara med o man tackar ja eller nej till de uppdrag man blir erbjuden så man förbinder sig inte till något.

Prova du med. Du kommer inte att bli besviken.

Lycka till!

Terapi igen

Så var det dags att bege sig in i terapiträsket igen....

Jag skriver det som att det vore nåt negativt o det menar jag absolut inte. Det som är negativt är att jag återigen befinner mig på ett ställe där terapi är den enda utvägen. Där terapi är det enda som kan hjälpa mig upp ur mitt hål.

Efter en katastrofal vecka insåg både jag o min sambo att terapi var den enda utvägen. Att jag inte klarar av att reda ut mina tankar o känslor själv. Att jag är så skadad inuti att jag måste be om hjälp för att inte förstöra mitt liv helt o hållet. 

Jag har gått i terapi förut o jag minns den befriande känslan jag hade när jag gick ifrån mötena efter att ha fått tömma både hjärnan och hjärtat på alla tvivel o missuppfattningar.

Den här gången gäller det min självkänsla som försvann helt o fullt när jag levde tillsammans med mitt psykopatiska ex.

Han fick mig att gräva en grop, hoppa i den o sedan fylla igen den medan jag var kvar i den. Jag har ingen tro kvar på mig själv över huvud taget o det håller på att äta upp både mig o mitt nuvarande förhållande. Men nu ska jag be om hjälp. Nu måste jag få hjälp.

Mitt förnuft o min hjärna säger mig att han hade fel när han fick mig o tro att jag är värdelös o inte duger till nåt. Men hålet han grävde i min själ säger nåt helt annat. Jag hör hans lilla röst inom mig flera gånger dagligen o de driver mig till vansinne. Det är bara en av alla anledningar till varför jag absolut inte vill träffa honom eller prata med honom igen.

Han får mig att må så dåligt. Han får mig att må så dåligt med mig själv.

Men NU ska jag få hjälp o jag längtar efter att få resa mig ur askan o komma tillbaka som en stark kvinna.

Jag kommer att göra inlägg efter mina möten då mitt bloggande är en del av mitt helande.

Om du liksom jag vet att du är en bra människa som är värd att älska men som inte känner det i hjärta o själ så skriv en liten kommentar så att vi vet att vi inte är ensamma.

Tack :)

Snutte

E på jakt efter ny snutte till lillprinsen. Affären där den handlades har slått igen o jag hittar de ingen annan stans.
Finns de nån som kan hjälpa till???

Tack

Milstolpe

Här kommer mitt hundrade inlägg.....

Click here for more graphics and gifs!TJOHOOO

Har fått betydligt mer besök på min blogg än vad jag hade räknat med från början. Det är väldigt kul. Hoppas att nån av alle de som varit inne på nån sida även har fått ut nåt av besöket.

Jag skriver väldigt personligt o lämnar ut mycket av mig själv o jag hoppas att det märks.

Nu har jag då kommit förbi 100 inlägg o nu väntar många många fler.

Om ni som läser detta känner till fler bra personliga bloggar som handlar om mer än mode o vad man åt till lunch o annat sånt tråkigt så tveka inte o tipsa mig om de :)

Tills vi hörs igen.....

Kram på er alla