onsdag 14 december 2011

Breaking dawn - reflektion

Här kommer en väldigt försenad reflektion av filmen "Breaking Dawn"

OMG!!!

Finns det nåt annat att säga om denna fantastiskt underbara saga.

Edward e lika snygg o charmerande som vanligt o resten av vampyrgänget lyser av skönhet. Bella tar steget fullt ut o övertalar till slut Edward till att ha sex. O vilka sexscener det blir! Sängen bryts mitt itu o passionen når långt utanför bioduken.
Varulvarnas varulv "Jake", lika snygg som alltid, ingår pakt med vampyrerna för att skydda lilla ömtåliga Bella.

Det sagolika bröllopet kan få vem som helst att längta till den dag då man själv står där i centrum för allas blickar i en vit blänkande klänning. Även om jag nu tycker att Bellas klänning var ett ganska uselt val då den inte var speciellt vacker och inte hade nån direkt snygg passform.

Trots att filmen varade i två timmar kändes den alldeles för kort när det plötsligt började rulla sluttexter. Vart tog tiden vägen? Jag satt på helspänn hela filmen igenom o var helt övertygad om att det skulle hinna hände mycket mer innan den slutade. Kändes som max en timme hade gått.

 Kan väl nu avslöja att jag är totalt beroende av denna vampyrsaga o längtar nu vansinnigt mycket efter den sista delen på denna saga som tagit många med storm. 

Men jag säger det igen...

OMG!!!

Ska se filmen igen så fort den kommer ut på DVD så jag kan köpa den med.

Kram på er alla filmälskare där ute....

God Jul

Lillprinsens gran är klar :)

Detta blir gran nr 2 då den första började barra efter bara en dag. Idag dammsög vi upp varenda barr på gran nr 1 o sen åkte skelettet ut på balkongen :)

Nu blir det ingen mer gran så jag hoppas den här överlever till jul...

God Jul

Rolig historia

Lilla Lisa skulle hjälpa mamma att duka av efter frukosten. Plötsligt hörs ett klirr från köket. Mamma rusar in och frågar:
- Vad håller du på med, slår du sönder min finaste kopp?
Men Lisa utropar glatt:
- Titta, mamma, skeden höll!

Ge inte upp!!!

Do not give up! The beginning is always the hardest...