måndag 11 april 2011

NU ska det ske...

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article12854294.ab

NU (igen) ska det börjas tränas igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte men nu måste det fungera. Kilona har kommit smygandes över åren och sedan min graviditet har jag många, många kilon för mycket kvar. Kläderna sitter som skit och jag ser ut som en uppsvälld korv i allt som jag sätter på mig.

Men nu måste det alltså ske en förändring. Det är NU eller ALDRIG. Det är NU, NU, NU.....

Om jag inte ändrar på mina rutiner nu är jag rädd att det aldrig kommer att ske. Jag har en liten lista på saker som jag ska ändra på:

  • Inget godis, chips eller läsk.
  • Minst en tur på slingan/dag. (längre slingan efterhand som konditionen blir bättre)
  • Äta efter tallriksmodellen.
  • Golf så ofta jag hinner.
  • Försöka minska ner på kalorierna och välja lite nyttigare alternativ.
  • Efter ett tag när jag kommit in i mina "nya" rutiner får jag en "ätardag" i veckan.
  • Armhävningar varje kväll.
Målet är kort och gott att kunna visa mig ute i shorts och linne vilket jag inte kan nu. Bikini är inget och snacka om. En sorgligare syn har jag aldrig sett när jag provade den igår :( 

Hinner kanske inte hela vägen fram till sommaren en en klar förbättring väntar jag mig......

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article12854533.ab

Vems verklighet?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12861134.ab

Det är verkligen på tiden att våra politiker sätter sig in i hur livet faktiskt ser ut för andra som inte tjänar flera tiotusen i månaden.

Hur ska de gottgöra alla som levt ett helvetes liv de senaste åren sen den blå regeringen skulle försöka "tvinga" ut alla "snyltare" i arbetslivet. Visst är jag bedrövligt medveten om att de finns som utnyttjar systemet till fullo för att vara lediga och hitta på andra "roligare" saker. De finns som klarar av att gå 1 mil varje dag men som inte "klarar" av att arbeta.

Men man får aldrig glömma bort (som våra politiker gjorde) de som faktiskt är så sjuka att de inte är arbetsföra. De har kränkts under lång tid och behandlats som sämre människor än vi som välsignats med ett friskt liv. FY!!! säger jag bara. Så borde det inte få gå till. Inte i Sverige.

Men nu äntligen ska reglerna ses över. Nu äntligen hoppas jag att de får lite upprättelse.

Politikerna borde ta sig en ordentlig funderare på vems verklighet de ändrar innan de genomför alla sina "fantastiska" förslag på "förbättringar".....