måndag 7 november 2011

Uttråkad

Efter en lång dag på jobbet väntade en tom soffa hemma då älsklingen jobbade sent.

Bestämde mig för att testa på lite pokerspel online som jag sett älsklingen med så många gånger förut. Hur svårt kunde det vara egentligen??? Tyckte han det var kul så måste jag ju också tycka det. Eller???

Jag bestämde mig för att spela svensk poker och skapade mig ett eget konto.

Måste erkänna att det var lite krångligt att komma igång. Inte nog med att det var många regler att lära sig o sätta sig in i (om igen) utan man var dessutom tvungen att installera programmet på datorn vilket krånglade då datorn inte ville samarbeta just den här dagen ;)

Men när jag väl var klar med alla installationer o kollat på ett pågående spel var jag redo att bege mig in i leken....

Har jag bra kort?

Ska jag lägga mig?

Ska jag höja?

Hur mycket ska jag höja?

Spänningen o adrenalinkicken var total. Jag hade glömt av hur kul det var att spela o jag fastnade direkt. Jag gjorde ett par rejäla missar men vann en del händer ändå. Första handen gav mig en stege vilket bara lockade fram speldjävulen i mig ytterligare.

Tur var dock att reglerna var lätta att läsa o förstå vilket gjorde att mitt minne kom tillbaka relativt snabbt. Det var flera år sedan jag spelade sist så jag var ordentligt ringrostig, men efter ett par händer gick det betydligt lättare.

Måste erkänna att det var lite beroendeframkallande. Tiden flög fram. Men om man håller det till en bestämd liten summa varje månad så skulle det kunna vara ett kul litet extranöje :)

Får se vad älsklingen tycker om det förslaget ;)

Tillbaka till spelet.....

Tack för mig

Mitt mirakel

Kunde inte låta bli att lägga in den här låten när jag ändå bara sitter o lyssnar på musik.


"Välkommen till jorden"

Den frambringade många tårar hos mig under min graviditet. Har fortfarande svårt att lyssna på den utan att bli lite tårögd.

Lyssna o njut :)

I väntans tider

Här sitter jag ni i väntans tider......

Internet e extra segt idag o det händer absolut ingenting. Blir tokig på att bara vänta o vänta o vänta.

Funderar på vad jag ska göra under tiden men känner inte att jag har så mycket ork just nu.

Sitter helst bara stilla o lyssnar på soundtrack från Twilight filmerna o går igenom filmerna i huvudet. E ju inte tvunget att se de när alla scenerna sitter som inpräntat i hjärnan på en.

Konstigt hur musik kan påverka en så starkt. konstigt men härligt.

Den senaste låten som jag fastnat för är Takidas "You learn".


Tycker att den är så mäktig o den får mig på så bra humör.

Nu e de bara o vänta vidare medan jag lyssnar på min musik  o njuter.....

Tills vi hörs igen :)

Kaos

Tillbaka på jobbet efter en veckas lov...

Kan lugnt påstå att inte hjärnan hänger med riktigt. Lite jobbigt att behöva tjata på eleverna när man känner sig helt borta själv.

Vill så gärna hinna med o hjälpa alla o nå de betyg de vill men det går inte. Jag räcker helt enkelt inte till. En väldigt jobbig känsla :( Att alltid åka hem från jobbet o känna sig otillräcklig.

Vill inte ha det så...

Älskar dock mitt jobb o hoppas att politiker så småningom (snart hoppas jag) kommer på att det måste satsas mer på skolan. Det behövs mycket mer pengar o mycket mer resurser. Om jag hade kunnat ha en klass på 10 elever i stället för 30 hade jag hunnit med varje elev betydligt mer än jag gör nu.

Tror hela skolsystemet måste ses över för det funkar inte så som det ser ut nu.

Jag har dock ingen aning om hur det skulle se ut i stället bara att det måste finnas fler pedagoger o att det fanns mer tid tillsammans med eleverna, i stället för till all dokumentation som just nu tar upp alldeles för mycket tid.

Jag vill finnas här för mina elever o det känner jag inte att jag gör.

Trött på att aldrig hinna med det jag vill.....

Tack för mig / Utarbetad lärare