fredag 1 juli 2011

Högsta önskan

Jag har ett barn o vill gärna ha ett till men två till är jag osäker på.

Jag kan tycka att ett barn är alldeles tillräckligt men jag anser även att det är bra att ha syskon. Dessutom skulle jag även gärna vilja ha en dotter med.

Vet att det inte accepteras överallt att vilja väla kön men det vill jag. En dotter är det som står på tur och står högst på min önskelista.

Det står jag för.

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article13221188.ab

Bästa presenten :)

Min älskade son har tjatat omm en egen riktig cykel länge nu. En stor riktig cykel med stödhjul på som han kan cykla på själv. Han tyckte att det var dags nu och att han var en stor kille nu. Han fyller 3 år i augusti.

Gissa om han blev lycklig när mormor sa att hon skulle åka och köpa en till honom :)
Han är riktigt duktig på att cykla o fort går det. Nu har vi turen att bo utanför stan o på de små vägarna där vi bor kör inte bilarna fort. Jag brukar springa med honom när han cyklar och har full koll på honom. Han är duktig på att hålla sig i kanten men precis som alla barn glömmer han bort sig i mellan åt. Någon klipper gräset eller några barn leker i en trädgård. att cykla samtidigt som man tittar på nåt annat är inte lätt inte.

Med hjälm och med många påminnelser om vad han ska tänka på går det dock bra men det dröjer innan jag sätter mig på en egen cykel när han har sin. Jag springer hellre bredvid så att jag kan rycka tag i honom om det skulle behövas.

Tack för mig :)

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article13250842.ab

Fattig o snart hemlös!!!

De e inte lätt för oss som inte har några sparade pengar på banken.

Fick igår reda på att vår hyresvärd funderar på att sälja det hus vi nu hyr. Var fan ska vi ta vägen då? Vi har kontrakt till sista november o sen blir de väl gatan.

Vi har inga större summor på banken utan bara skulder som har kommit på grund av en massa skit vi varit med om i våra liv. Om vi hade fått ta ett bolån och köpa det hus vi nu hyr skulle vi sänka våra boendekostnader avsevärt men det skiter ju banken i. De tittar på sina siffror o regler o skiter i resten.

Ja, ja, det ordnar sig säkert. Det brukar det göra. Man blir bara så trött ibland på att inte livet bara kunde få vara lite lätt ibland..

See you :)