torsdag 26 maj 2011

Är du missnöjd med ditt liv?

En enkel fråga som borde vara enkel att svara på....

Enligt mig finns det två möjliga svar.

Antingen: ABSOLUT INTE!!!

eller

Varje dag....

Två olika sorters människor med två helt olika liv. Den kategori som tillhör det första svaret är den som jag räknar mig till. Jag och mina nära och kära är friska och har det bra. Vi bor i ett jätte fint hus på ett perfekt läge. Jag har jobb och vi har mat på bordet och kläder att ta på oss. Jag har en underbar sambo och en fantastisk liten son, som ibland driver mig till vansinne men, som jag älskar över allt annat. I det stora hela har jag ett bra liv.....

Den andra kategorin är enligt mig de som befinner sig på bottnen av samhällets många skikt. De har inget jobb. Inga nära och kära omkring sig och saknar helt kärlek i sina liv. Det är de som lever sina liv utanför samhällets lagar och regler. De som inte räknas. De som inte finns för oss andra. De som alla har glömt. Dock finns det även i den här kategorin människor som hittar lite ljus i tillvaron och som fokuserar på det positiva och lyckas ta sig över till den första kategorin.......

Man skulle kunna tro att den viktigaste orsaken till vilken grupp man kommer att tillhöra har med pengar och materiella tillhörigheter att göra men så är inte fallet. Visst kan de påverka till viss del men det är inte hela sanningen.....

Den stora skillnaden sitter i huvudet och vad man fokuserar sina tankar på.

Det är upp till var och en och bestämma sig för var man ska lägga sitt fokus. Antingen så väljer du att fokusera på det negativa och då sjunker du ner till bottnen eller så väljer du andra hållet. Andra hållet upp mot ljuset. Andra hållet mot lyckan och det underbara med livet. Du fokuserar enbart på det som är bra i ditt liv och tar hand om och vårdar den delen. Du lägger inte all din tid på att grubbla över dina problem utan hittar lösningar på dem.

Om man glömmer bort att vårda den bra delen och de man älskar kan det hända att de en dag försvinner helt. Att de en dag inte längre orkar leva i den negativa atmosfären det skapar.

Alla behöver känna sig älskade, saknade och omtyckta :)

Alla behöver bli behandlade med respekt :)

Alla behöver känna att de blir lyssnade på :)

DU VÄLJER SJÄLV HUR DU VILL LEVA!!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13088343.ab

http://www.aftonbladet.se/halsa/article12869931.ab

http://www.aftonbladet.se/wendela/article13083537.ab

Bort, bort, bort....

Att "mamma"-magen finns kvar kan jag ju lugnt påstå......

Att den skulle försvinna efter 5 månader vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om. Jag har min kvar efter 3 år.

Visst jag har inte ansträngt mig "jätte" mycket men nu är det på gång. Nu har jag satt igång på allvar och nu ska magen bort. Bort, bort bort.....

Måste komma i form innan jag blir gravid igen i alla fall. Det är min plan.

Jag har många planer för framtiden. Kolla gärna in mina andra inlägg på bloggen och kolla runt lite. Jag blir lika glad varje gång nån skriver en liten kommentar till mig oavsett vad det står i den :)

Tack för mig :)

http://www.aftonbladet.se/wellness/article12628673.ab

Spela roll!!!

Det spelar väl ingen roll av vilken anledning hon har gått ut med informationen att Arnold skulle vara pappan.

Det är väldigt enkelt att kontrollera om det är sant eller inte.

Om det visar sig att det är sant så har ju Arnold bevisligen varit otrogen och då får han väl skylla sig själv. Ock om det nu skulle visa sig att han är pappan kan gott betala lite pengar till sitt barn. Däremot har väl inte Mildred rätt att få några pengar.

Han är ju inte skyldig henne nåt!!!

Hon var ju fullt medveten om att han var gift så hon visste vad hon gav sig in i. Dessutom borde hon som vuxen veta att sex kan leda till barn och då får man ta sitt ansvar utan att gnälla :)

Det samma gäller givetvis Arnold :)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13084527.ab

Skitsnack!!!

Jag tror inte att det handlar om någon orimlig mängdrabatt utan enbart om att de är giriga och vill tjäna mer pengar.

Att boxvinerna är billigare än flaskvinet tycker jag är helt rätt.

Jag är ju dock inte helt opartisk då lådvin är det jag alltid köper själv. Bra när man bara vill ha lite grann och betydligt billigare.

Varför kan de inte bara låta det vara som det är och låta oss med inte lika mycket pengar i plånboken få lyxa till det ibland med???

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13083069.ab