lördag 11 augusti 2012

Idiotiska kommentarer

Undanber mig idiotiska kommentarer om min o F:s separation. Du som skrev det e själv en idiot o jag vet precis vem du e.
Ingen mer än F o jag vet vad vi hade ihop o varför de tog slut.
Du kan inte såra mig för jag skiter i dina åsikter lika mycket nu som innan.
Du bröt all kontakt med mig så håll de e du snäll för jag vill inte ha med dig att göra mer...

Du har inget med mitt liv o göra o du vet inget om mig...


Hej F

Vet inte var jag ska börja...

Att inte få ha kontakt med dig e så fruktansvärt ohanterligt. Saknar o höra din röst. Saknar o få hålla om dig o saknar allt som har med dig o göra.
Försöker att inte tänka på dig men sanningen slår mig som en kniv i hjärtat ungefär var tionde sekund. Vet inte hur jag ska klara av detta.
Jag e helt paralyserad o vet inte hur jag ska bete mig. Allt påminner om dig o jag kommer hela tiden på saker som vi planerade att göra som nu aldrig kommer att bli av. Hela tiden kommer jag på saker vi gjorde som vi aldrig kommer kunna göra om.
Kommer du ihåg vår "Singstar" kväll? En av de lyckligaste kvällarna i mitt liv. Allt var helt fantastiskt o nu e de borta.
Hela tiden funderar jag på vad du gör o var du e o vad du tänker på.
Jag försöker stänga av mina känslor o bli tom men de går inte.
Idag firade vi prinsens födelsedag. En dag jag sett fram mot så länge men det var den jobbigaste jag varit med om. Att hela tiden försöka spela teater o låtsas att man e glad när man hela tiden kämpar för att inte bryta ihop e inte lätt. Prinsen märker på mig att de e nåt men vad ska jag säga. Hur ska jag kunna förklara för honom när jag inte ens klarar av att tänka på det själv utan att börja gråta?

All min kraft, styrka o energi går åt till att inte börja gråta vilket jag e på väg att göra varje sekund.

Jag förstår ditt beslut o jag vet att du inte kunde göra annorlunda men jag önskar av hela mitt hjärta att det inte hade behövt bli så här. Jag skulle aldrig kräva av dig att äventyra din relation med din son men jag hade hoppats på att vi kunnat komma fram till en lösning som han kunde leva med...

Jag älskar dig så otroligt mycket o kommer nog alltid att göra det. Jag har letat efter den kärleken i 34 år o nu e du borta.
Det borde inte få vara så här svårt. Det e tillräckligt svårt att hitta nån som man älskar o som älskar en tillbaka o som man verkligen vill leva med för att det bara ska få ryckas bort.

Jag e inte hel utan dig o jag vet inte om jag någonsin kommer att bli det...
Att veta att du försöker radera mig ur ditt liv o radera alla dina känslor för mig känns väldigt tungt. Smärtan jag känner i varje atom av min kropp e så fruktansvärt outhärdlig att den inte ens går att beskriva. Tror ingen vet hur de känns. Möjligtvis du...

Vill bara att du ska veta att jag aldrig kommer att vara arg på dig för ditt beslut o inte heller på din son. Önskar bara att jag hade kunnat få träffa honom innan han bestämde sig för att jag inte var bra. Önskar bara att han hade kunnat förstå att du hade kunnat bli en mycket bättre o gladare o lyckligare pappa om han inte tvingat dig att lämna mig.

Jag gråter konstant o saknaden jag känner e enorm. Önskar ibland att vi aldrig träffats men hur kan jag önska bort det bästa som hänt mig trots att det gett mig så mycket sorg? Det går inte...

Ingenting går mer. Jag fungerar inte o jag orkar inte känna så här. Jag klarar inte mer...