torsdag 28 april 2011

Hatar mina fötter

http://www.aftonbladet.se/wellness/article12448264.ab

Nu e jag så jävla trött o förbannad på allt som har med mina fötter o göra. O på de som borde ha hjälpt mig med min Hallux Valgus.

Har haft problem sen jag var tonåring o opererade båda fötterna första gången när jag var 16 år. KUL!!!

Den ena foten blev sedan snabbt sämre och opererades en andra gång när jag var 22 år.

Nu har den foten varit dålig igen under lång tid o nu har jag fått nog.

Träffade en ortoped idag som direkt sa att jag hade så mycket pronation på mina fötter att det inte var konstigt att jag hade så svåra problem. Dessutom berodde mina dåliga knän på samma sak. För att åtgärda och förebygga mer problem måste jag ha special ljutna inlägg.

Tänk om någon inom sjukvården under alla dessa år hade tagit en liten titt på mina fötters vinkel o insett vad allt berodde på??? Men nej, de sa bara att det var ärftligt o att det får man leva med...

Tänk så mycket smärta de hade kunnat rädda mig ifrån.......

Nu till nästa problem.

För att få ett par inlägg utan att betala skjortan måste man gå igenom hela systemet IGEN. Först ett besök till vårdcentralen för en remiss till ortopeden och sedan en ortoped som ska undersöka o komma fram till att jag behöver inlägg. Sedan ska de ljutas o sen tar det minst en vecka innan de är klara.

E så trött på karusellen o att det drar ut på tiden. Jag har kommit igång med motionering o löpning o nu måste det avstanna för att allt tar sån tid.

Jag blir tokig!!!

Hatar mina fötter.