lördag 25 februari 2012

Big fight i affären

Först vill jag be om ursäkt för att det var så länge sen som jag uppdaterade min blogg. Kan väl säga som så att jag inte orkat skriva nåt. Har varit helt upptagen med att bara leva varje dag.

Hade världens dust med sonen i affären idag. Visst han var trött när vi åkte dit men det är ju knappast så att jag kan lämna honom hemma själv när jag åker o handlar.

Det började med att han blev arg när lekhuset i affären var stängt för jag hade sagt att det var ok för honom att vara där idag. Dumma mamma som inte kunde se till att det öppnade...

Sen blev han jätte arg över att caféet var stängt så att han inte kunde få en korv. Efter det lade han sig ner på golvet o krälade o skrek. Som en galning!!! Alla tittade o undrade varför jag inte gjorde nåt. Dumma mamma igen som inte gjorde så att de öppnade...

Efter det ville han absolut inte gå utan ville att jag skulle bära honom vilket jag inte kunde med en tung matkasse i ena handen. Vagnen hade vi redan lämnat eftersom han ville köpa korv som inte gick.

Han förstod inte att jag inte orkade bära både honom o maten  o fortsatte att skrika. Efter ca 10 min fick jag ut honom ur affären o där fastnade vi i ca 20 min till då han vägrade att gå själv till bilen. Dumma mamma som inte är så stark som orkar bära allt...

Till råga på allt kom det en dum jävla kärring som inte tyckte att jag brydde mig om mitt bar eftersom han låg på marken o skrek. Vad fan vet hon om det. Blir så trött på människor som lägger sig i saker som de inte har med att göra. Men om hade velat hade hon kunnat bära både barn o mat om hon hade orkat det...

Vad fan skulle jag ha gjort. Han är snart 4 år o borde orka gå 20 m till bilen utan att bli buren. Det hade varit lika långt att gå för att hämta en ny vagn så det var knappast en lösning.

Till slut vann jag striden o han gick motvilligt o sakta sakta till bilen så att vi kunde åka hem.

Jag kan ju inte ge efter för allt han vill för då lyssnar han ju aldrig. Dessutom hade jag inte kunnat bära honom även om jag hade velat för jag orkar inte det samtidigt som jag bär all maten.

Gud vad alla glodde. Som att jag var en idiot...

Vad fan skulle jag ha gjort då???

Lämnat maten o burit honom???

Tror inte det. Nån gång måste han ju lära sig att vi måste hjälpas åt om det här ska funka. Han får fan allt av mig o lite till.

Jag orkar inte mer...

Kram på er där ute