tisdag 15 november 2011

Vad e ok o vad e inte ok?

Jag har nu vänt i mitt beteende o gått från att undvika konflikter till varje pris till att nu starta upp konflikter om precis allt.

Vad e ok o vad e inte det?
 

Efter att ha blivit utsatt för psykisk misshandel har jag ingen aning om var gränsen går längre. Jag går igång på allt nu tillsammans med min nuvarande sambo.

Det blir så många gräl i onödan för att jag inte orkar ta mer. Min gräns e nådd o vill han inte äta mer än två pannkakor så kan jag bli rasande för att han inte tyckte om det efter att jag stått så länge i köket. Äter han mer blir jag rasande för att han inte tänker på att nån annan vill ha.

Jag håller på att driva bort honom o jag håller på att försvinna själv.

Så vad e ok o hur lär man sig var gränsen går???

Tillit

Hur ska man kunna lära sig att lita på människor när de som finns till för att hjälpa misstror en???

Jag blir så arg när jag tänker på hur de bara ryckte på axlarna efter allt jag berättade.

Jag o mitt ex gick på samarbetssamtal på familjerätten i flera omgångar o efter den psykiska misshandel han utsatte mig för under vår tid tillsammans var de mötena fruktansvärt hemska o jobbiga för min del. Jag bokade enskilda samtal för att berätta om misshandeln o för att förklara vad som händer med mig när han är närvarande o hur jag slutar att fungera då.

Tror du att det hjälpte? Nej, inte alls.

Trots att jag berättat i detalj så körde kärringen o mitt ex över mig helt. 2 min in i samtalet ville hon att jag skulle gå med på både det ena o andra trots att jag tydligt att hade sagt att jag inte var kapabel till att ta några drastiska beslut i hans närvaro samt att han bara spelade ett spel för att få henne o tro att han är världens bästa pappa. Det funkade givetvis som vanligt. Alla tror på honom o jag blir alltid boven i dramat.

Det var likadant när jag gick på samtal på kriscentrum. Hon hade ingen förståelse för att jag ville ha hjälp att bygga upp min självkänsla o förstod inte alls varför jag inte ville att han skulle ha inflytande på vår son. Sonen visste ju inget annat så för honom var det ju normalt. Det var rådet jag fick.

Hur ska man kunna lita på nån???

Tuva forum

Vill bara informera om en jätte bra sida för dig som blivit utsatt för misshandel av något slag.

Tuva forum

Då jag själv är ett offer för psykisk misshandel så brinner jag mest för oss men känner givetvis för alla som råkat illa ut.
Vi som offer måste stå tillsammans för att bli betrodda.

Ingen har rätt att behandla någon annan illa.

Alla har rätt att må bra.