fredag 23 december 2011

Ahhhhhhhhhhhh!!!

Vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska skriva.

E bara så trött på allt just nu. Önskar jag kunde smita från mitt liv o skita i allt. ALLT!!!

Var hemma hos mina föräldrar ikväll o åt julskinka med resten av familjen som vi gör varje år. Sonen var heltokig som vanlig o då han inte ville låta julklapparna under granen vara så röt jag till på honom ordentligt o det var så nära att jag packade in honom i bilen o åkte hem direkt.

Är så trött på att han inte lyssnar.....

Vet ni vad min mamma säger då??? Jo, då hon lägger sig i o tycker så synd om honom som e så trött o hungrig. Som om de e nån skillnad vilken tid på dygnet det är... Han är lika jävlig hela tiden bara att det märker inte de eftersom de inte lever tillsammans med honom.

Sen att sambon dessutom gnäller på att jag aldrig sätter ner foten gör inte det hela bättre. När jag gör det så är det oxå fel. Inget jag gör är rätt. Allt blir bara fel. Jag är en usel mamma, en usel sambo o har en usel son som inte lyssnar alls.

Ja, jag vet. Så får man inte säga o inte tänka.

Ja älskar min son men e så jävla trött på honom just nu. I morgon e de julafton o jag som alltid ser fram mot den dagen önskar just nu att tiden kunde stanna......

Så här ska inte livet vara...

Man ska inte behöva gå igenom varje dag med att önska att man var nån annanstans. Att man kunde ha lite roliga dagar oxå o inte bara dagar fulla med bråk. Det här tär som fan på oss allihop o jag vet inte vad jag ska göra.

Varför ska allt vara så jävla svårt???

Kan ingen hjälpa mig? Eller oss?


God Jävla Jul På Er Alla