måndag 19 december 2011

Ännu ett besök på Kriscentrum

Precis hemkommen från ännu ett givande samtal på kriscentrum....

Att man kan lära sig så mkt om sig själv bara genom att låta nån utifrån hjälpa till? Just nu har jag väldigt blandade känslor för vad jag har kommit fram till. Jag är så glad över att jag äntligen får hjälp med att ta tag i mig själv samtidigt som jag är väldigt ledsen för vad jag idag har kommit fram till.

Ändå sen jag var liten har jag kämpat för att bli bekräftad o sedd o accepterad för den jag är. Jag saknade en pappa som gav mig allt detta så nu håller jag på o gör allt jag kan för att min lille prins ska få den pappa jag alltid har saknat.

Jag vet att det låter rörigt men det stämmer så bra. Jag blir arg o skriker när min sambo inte beter sig som den perfekta pappan vilket gör mig till en väldigt dålig mamma o påverkar min älskade son på exakt samma sätt som min pappa påverkade mig. Jag fick alltid en klump i magen när pappa skrek o bankade i dörrar o det är klart att min son känner likadant.

Jag har alltid försökt att få min pappas bekräftelse genom att vara den snälla lilla flickan som inte bråkade o det är det jag får äta upp nu.

Nu när jag bestämt mig för att inte längre vara som alla andra vill utan bara mig själv så har jag inget verktyg till att handskas med min ilska utan beter mig lika illa som pappa.

Jag vill bara vara mig själv o duga som den jag är o jag vill att min son ska göra detsamma.

Från och med nu ska det bli ändring. Från och med nu måste det bli annorlunda.....

Vet inte om ni förstår vad jag menar men kan inte förklara på nåt annat sätt.

Jag vill vara en bra mamma som har en son som mår bra med sig själv o som är trygg i sig själv.

Tror det börjar med att hans mamma måste känna så först så det är steg 2.

Steg 1 är inga fler gräl o bråk.

Steg 2 är att jag måste börja göra saker för att må bättre med mig själv, så jag ska börja med att ta tag i träning o kost o gå ner mina extra kilon.

Önska mig lycka till!!!

Fikapaus på Espresso House

Alla julklappar inköpta o klara så nu passar jag på att avnjuta en fika med Chai latte o kladdkaka.

Mums :)