söndag 4 september 2011

Vill inte träffa honom :(

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Försöker byta efternamn på min son från hans pappa till mitt. Det kanske låter konstigt för vissa men för mig känns det inget annat än rätt. Han har inte haft någon kontakt med sin pappa på över ett år och hans pappa är inte intresserad för fem öre.

Han ringde för några veckor sedan (aspackad) och förklarade hur jobbigt det var att betala underhåll för en son som han ändå inte träffade. Att det vore bättre för vår son om han aldrig fick veta nåt om sin pappa. Att det vore bäst för alla om min nya sambo adopterade honom så att han slapp betala.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hur fan tänker han??? Jag kommer aldrig att fatta.....

Blir bara så ledsen för min sons skull. En dag kommer han ju att bli stor o ställa frågor. En dag kommer han att fatta att hans pappa valde bort honom o det kommer att göra ont. Det kan jag aldrig skydda honom ifrån.

Nu till själva problemet....

JAG VILL INTE TRÄFFA HONOM FÖR ATT FÅ EN UNDERSKRIFT PÅ NAMNBYTET. Jag vill inte träffa honom någonsin. Aldrig.

Han har behandlat mig så illa. Såren är fortfarande inte läkta o de öpnas varje gång jag träffar honom eller pratar med honom.

Om du inte vet nåt om honom så läs i min blogg.

Får ont i magen bara jag tänker på att jag måste kontakta honom. O det måste jag. Jag måste se till så att min son får mitt efternamn. Det är mitt sista försök till att försöka skydda min son innan han blir stor o fattar ändå....

Fan vad jobbigt det är :(

Resultat pulverdiet

Kom på att jag har glömt att skriva in hur det gick med min pulverdiet.

Jag höll på ett par veckor innan sommaren o gick ner 2 kg till 75 kg.

Sen dess har jag tränat o försökt hålla koll på maten o gått ner 1 kg till.

Så nu ligger jag alltså på ca 74 kg o kommer ingenstans.

Vet inte vad jag ska hitta på. Det positiva är ju att jag i alla fall inte går upp i vikt utan verkar ha hittat en jämvikt. Men jag vill ju bli av med i alla fall 4 kg till hur nu det ska gå till.

HJÄLP!!!

http://www.aftonbladet.se/vikt/article13564995.ab