torsdag 31 mars 2011

Trams

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12771279.ab

Att det skulle minska suget hos en rökare genom att gömma cigaretterna är bara trams. Är man rökare så är man. Då letar man upp cigaretter var de än finns oavsett hur svårt det är.

Om man är olyckligare som rökare vet jag inte....

Jag har själv varit rökare i totalt 16 år och under den tiden var jag väl lika lycklig som olycklig. Vad jag kommer ihåg i alla fall.

De gånger jag rökte extra mycket var när jag hade tråkigt, var ledsen, satt på uteserveringar eller var på väg någon stans.

Jag slutade röka ett par månader innan jag blev gravid och det var inga konstigheter med det. Jag läste en helt otrolig bok om att sluta röka som gjorde det så enkelt (ÄNTLIGEN icke-rökare för kvinnor, av Allen Carr). Jag vet att det låter som något påhittat men det kan faktiskt vara LÄTT att sluta. Om man verkligen vill och om man verkligen är motiverad så går det. Om man inte klarar av det så är det för att "det lilla monstret" i form av nikotin har för stor makt över en.

Det enda som gäller är att ta tillbaka makten över sitt eget liv. Ta tillbaka makten över sina egna tankar och sina egna handlingar.

SLUTA låta nikotinet bestämma vad DU vill!!!

Tack

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article12813730.ab

Har int emycket mer att säga mer än att:

MAN SKÄMTAR INTE OM MICHAEL!!!

Han var störst och kommer alltid att vara det. Hans olycka är bara att beklaga och utan den hade han kanske fortfarande varit här och skrivit dessa fantastiska låtar som han producerade en efter en.

Kan inte med ord beskriva vad hans musik har betytt för mig och jag känner mig så lyckligt lottad över att jag fått se honom live.

Du kommer alltid att bli ihågkommen. Du blev odödlig för mig.

R.I.P

Tala sanning eller vara "otrogen", det är frågan...

http://www.aftonbladet.se/wendela/article12809270.ab

Skulle de vara sorgligt att dessa stackars killar aldrig kan presentera sina fejkade klickvänner för sina kompisar???

Jag tycker det är absurt.

På vilket sätt skulle det vara bättre att fejka en flickvän??? När han ska sitta ensam hemma på helgerna för att han ska hem till "tjejen"??? När han ska hålla reda på alla lögnerna så att de inte kommer tillbaka och "avslöjar" honom???

Hur kan han bli något annat än mer olycklig och mer ensam genom att ljuga om en flickvän. Och tänk om han faktiskt träffar en tjej när kompisarna är med. Hur ska han då göra? Ska han vara "otrogen" då eller vackert förklara för tjejen att han är "upptagen"???

Nej. Jag tycker det är bättre att hålla sig till sanningen.

Det är såna killar jag gillar i alla fall.....

Hur är det möjligt???

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12801734.ab

Är det då så konstigt att det är svårt att ge sig ut och börja dejta igen efter att ha blivit dumpad???

Man lär sig av sina misstag. Det är något man får höra hela livet. Ramlar man får man lära sig att gå mer försiktigt. Bränner man sig får man lära sig att vara mer försiktig. Hela tiden ska man vara mer försiktig.

Hela tiden utom när det gäller brustet hjärta.

Då ska man kasta sig rätt ut i avgrunden igen utan att vara rädd. Utan att vara försiktig. Man ska våga chansa utan att vara rädd.

Hur kan det vara möjligt???

Man är ju "bara" gravid

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12509933.ab

Jag kan inte annat än att bara hålla med.

Att vara gravid var det värsta jag varit med om förutom förlossningen då. Självklart ångrar jag ingenting eftersom det resulterade i att jag fick min älskade son men jag kommer aldrig att kunna säga att det var en skön upplevelse.

Jag vill ha ett barn till och ett syskon till min son men jag fasar för de 9 långa månaderna. Inte nog med att man kommer att må som skit, svälla upp som en elefant och ha ont överallt. Dessutom ska man jobba som vanligt och gnäller man det minsta får man bara höra av alla att man inte är sjuk utan "bara" gravid.

Vet inte hur jag ska kunna genomleva en graviditet till men det ska jag. Men gud nåde den som kommer fram och ska klappa om min lilla mage och prata om hur mysigt det är att vara gravid....

För att inte prata om hur "vacker" man är när man är gravid. Jag var inte ett skit vacker. En stor överväxt valross som knappt kan röra sig. Det är väl verkligen vad alla killar drömmer om. Eller? En kvinna som knappt kan torka sig efter att hon duschat. En kvinna som inte når ner för att raka benen. En kvinna vars fötter växer till det dubbla. En kvinna som snarkar så högt så ingen kan sova. Det är väl saker som står på alla killars listor över drömtjejen va???

När väl sedan barnet äntligen är ute så kommer amningen. En sak som alla berättat om hur underbart det var. Vilken kontakt man fick. Hur mysigt det var. Ingen berättade hur JÄVLA ont det gjorde. Hur bröstvårtorna blir helt såriga och spricker varje gång mjölken ska serveras.

Nej, hade jag kunnat lämna över nästa graviditet till sambon hade jag gjort det med nöje.

Missförstå mig inte nu. Jag älskade att få barn och ångrar ingenting. Jag tänker ju faktiskt gå igenom det igen. Men en underbar upplevelse. Det är det inte.......