måndag 9 april 2012

Ifrågasättande

Fattar inte varför nån ska ifrågasätta mig i mitt beslut över att kontakta prinsens pappa o be honom att träffa sin son igen.

Jag är väl ändå den som känner min son bäst o vet vad som e bäst för honom. Det är väl ändå jag som ensam vårdnadshavare som bestämmer det.

Ingen annan har rätt att lägga sig i. De får tycka som de vill men beslutet är mitt o jag e inte skyldig någon en förklaring.

Det enda jag vill är att min son ska veta vem hans pappa är så att han kan relatera till det. Just nu är det en massa frågor om var hans pappa är o varför han inte kommer o hälsar på. Han har så mycket tankar i sitt lilla huvud o just nu känner han att han inte har nån pappa alls. Han säger ofta att han också vill ha en pappa o har lite svårt att förstå att han existerar om han inte får träffa honom.

Skulle han vilja träffa honom o sen försvinner ur hans liv så har prinsen i alla fall ett minne av sin pappa o han vet att han finns. Jag tror att de e bättre än att känna sig faderslös...

Hoppas nu bara att han vill träffa sin son...

Så om nån mer har nåt att ifrågasätta så kan de dra åt helvete med sina frågor o låta oss leva vårt liv som vi vill o bestämmer.

Han e min son o jag vet bäst...

Kramisar