torsdag 22 december 2011

Trött på min son :(

Känner mig som en så dålig mamma när jag har de tankarna. Men visst kommer de med jämna mellanrum. Känns som alla har så snälla o väluppfostrade barn o mitt bara tjurar o skriker.

Han ville inte ha med vagnen in till stan idag så vi åkte utan. Dumt beslut visade det sig..

Vi hann bara precis av bussen så började han gnälla över att han inte orkade gå. Det tog en evighet att ta oss dit vi skulle o det var mycket tjurande o skrikande på vägen dit. Efter det gav jag upp o bar honom nästan hela vägen hem till min farmor där vi skulle fika.

Ja, jag vet. Jag gav upp igen o han lärde sig att skriker man tillräckligt mycket så ger mamma med sig. Men vad fan skulle jag göra då??? Jag kunde ju inte lämna honom där...

När vi skulle gå fick han en hundralapp av min farmor som han knycklade ihop för att det var fel sorts peng. Han ville ha en annan peng o blev skit förbannad. Vad har jag gjort för fel??? Det går ju inte att ta med honom nån stans... Jag bara skäms.

Tror jag är världens sämsta mamma som har misslyckats totalt med min uppfostran. Allt jag har strävat efter har haft helt motsatt verkan. Borde nog ha varit mer bestämd från början o lite mindre pedagogisk.

Jag vet helt enkelt inte hur man ska göra :(

Hatar att bli arg o e usel på att sätta gränser.

Nu precis hade han ett utbrott till. Han ville läsa en bok med mig men jag tyckte klockan var för mycket. Han hotade med att kasta böckerna på mig o jag sa att om han gör det åker han in på rummet. HAN KASTAR ÄNDÅ O JAG SKICKAR IN HONOM PÅ RUMMET. Skrikandes så klart.

Grannarna måste ju tro att jag misshandlar honom eller nåt. Han tjurar o gnäller jämt o lyssnar inte ett skit på vad man säger till honom.

Jag orkar inte ha allt detta bråk runt mig hela tiden :(

Vad fan ska jag göra???

Bountybollar

Det tog ett tag men till slut var alla bollarna klara o de blev ruskigt goda.

Det svåraste var att rulla smeten till bollar men det gick till slut.

Recept:

Koka ihop i 10 min:
50 gr smör
1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl grädde

Ta av från plattan o rör ner 200 gr kokosflingor. Låt smeten svalna i kylen innan du rullar eller formar till bollar. Ställ i frysen i ca 1 timme tills bollarna stelnat o rulla sedan i 200 gr smält blockchoklad.