onsdag 8 februari 2012

Du klarar allt

...det finns inget hinder
som du inte kan övervinna,
ingen utmaning som du inte kan anta,
ingen rädsla som du inte kan övervinna,
oavsett hur omöjligt
det ibland kan verka.

                                        Erin Brockovitsh



Funderar på att sätta upp det här citatet på min vägg i sovrummet så att det är det första jag ser på morgonen när jag vaknar...

Kramis

Kan inte rå för mina känslor...

Man känner vad man känner o det är inget man styra över...

Ni som har läst min blogg i tidigare inlägg vet att jag fick kontakt med en kille som jag träffade för många år sen. Jag hittade honom på Facebook o bestämde mig för att sluta vara så jävla blyg o feg så jag skrev till honom o berättade att jag alltid tyckt att han var så jävla snygg.

Jag väntade mig inget mer än så o definitivt inte att han skulle börja prata med mig. Men det gjorde han..

O vi pratade mycket förra veckan.

Jag ville inget annat än att vi skulle vara vänner o blev helt överrumplad av vad jag kände. Trodde o planerade inte att jag skulle känna något för honom men det gjorde jag.

Han var super gullig hela veckan o övertygade mig verkligen om att han ville ha mig. Att han verkligen var intresserad. Så kommer han hem till mig på lördagen o efter det hör jag inte av honom igen. Efter två dagar bestämmer jag mig för att jag måste få veta om han vill träffa mig eller inte så jag frågar. Han svarar bara att det hade känts stelt...

Han gjorde mig brutalt medveten om vad det är jag vill ha o även om hur ensam jag är.

Känslan av att jag inte duger kom tillbaka med full styrka :(

Ni säger säkert att jag visst duger o innerst inne vet jag att ni har rätt men ändå sitter jag här själv. Ändå är det ingen av de killar som jag verkligen har velat ha som velat ha mig. De som vill ha mig vill inte jag ha. De som älskar mig älskar inte jag.

Hålet i mitt inre är helt öppnat igen o jag mår så jävla dåligt. Gör vad jag kan för att döva smärtan som håller på att riva mig sönder o samman. Håller ihop hjälpligt på dagarna men på kvällarna brister det totalt.

Det gör så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen...

Vill bara att det ska sluta...

Jag vet att många tycker att jag var dum som pratade med honom men jag kan ju inte låsa in mig bara för att inte riskera att jag ska börja känna något. Ingen styr över sina känslor.

Vill inget annat än att stänga av mina känslor ingen så att det slutar göra så satans ont hela tiden.

Snyft!!!