tisdag 27 december 2011

"RAW" feed url???

HJÄLP!!!

Har fått i uppgift att få fram en "RAW" feed url för att skicka in till Bloggerfy för att få upp mina inlägg i deras lista men vad är det för nåt? Var hittar jag det?

Är det nån annan med blogger som är med på Bloggerfy o får upp sina inlägg där???

Ibland undrar jag varför jag håller på med det här. Jag fattar ju inte mycket av det här språket :) Men skam den som ger sig.

Tacksam för hjälp....

Tävlingsplaner 2012

Om du liksom jag är en tävlingsmänniska som behöver ha tävlingar för att motivera dig bättre så finns det en bra sida här som jag precis har gått igenom.

Jag avslutade förra årets tävlingar med midnattsloppet i Göteborg på 1 mil så det loppet ska definitivt köra igen.

Har dock inte tränat så mycket sen dess så måste jag ligga i ordentligt om jag ska kunna förbättra mina tider med så mycket som jag vill.

  • Årets första tävling får bli Laxaloppet i april. Det är 1 mil o jag siktar på att springa under 1 timme :)

  • Vårruset i maj blir nästa. Det är visserligen bara på 5 km men då får det bli ett tempolopp som jag siktar på att ta på under 25 min....

  • I juni blir det Friskusloppet på 1 mil o måltid bör hamna under 55 min :)

  • I juli blir det Falkenbergs stadslopp i repris. Förra året gick jag i mål på 1h o 1 min så det ska jag absolut slå i år.  Till mitt försvar var det förra sommarens varmaste dag o man höll på att avlida bara genom att stå stilla. Tackar alla vänliga åskådare som hade släpat ut vattenslangar längs banan för att ge löparna välbehövliga duschar under loppets gång...

  • Midnattsloppet i Göteborg blir i augusti o då står jag i startfållan igen. Tiden 2011 blev 58 min vilket jag var super nöjd med men nästa år siktar jag ner mot 50 min.

Om inga större skador inträffar eller om jag skulle råka bli gravid så tror jag att den här tävlingsplaneringen kommer att hjälpa mig i min träning. 

Resultatet borde resultera i både bra tider o minskad vikt :)

Har du förslag på andra roliga tävlingar i södra Sverige så hör gärna av dig.

Träna lugnt men hårt :)

Kram på er

Dagens träningsinlägg

Dagen inleddes med den numera obligatoriska havregrynsgröten. Lunchen bestod av lite makaroner med köttfärssås o mycket kokta grönsaker (broccoli, morötter o blomkål).  Kvällsmat med gröt o knäcke.

Allt e kanske inte så nyttigt men det är billigt, gott o definitivt betydligt kalorisnålare än vad jag brukar äta.

Dagens träningspass bestod av 20 min på motionscykeln vilket resulterade i 10 km o 139 kcal.

Efter det blev det 15 armhävningar på knä o 30 situps.

Min plan är att klara 50 armhävningar på knä innan jag går över till att göra på tårna. Situpsen vet jag inte riktigt men jag kör på tills jag känner att musklerna börjar komma tillbaka innan jag gör några ändringar.

Om du oxå kör hårt för att nå din målvikt så hör av dig så kan vi hjälpas åt att sporra varandra...

KÖR HÅRT alla underbara....

Kramisar

Adele