onsdag 1 juni 2011

Felfri

Visst kan jag hålla med om att man som "Kung" kanske borde hålla sig borta från vissa ställen och tänka sig för innan man hittar på dumheter.

MEN är någon verkligen felfri???

Är inte Kungen "bara" människa som vi andra???

Tycker det hade varit bättre om han bara erkände det han gjort. Om han nu gjort nåt???

Att ljuga och snurra på sig hjälper aldrig. Har man gjort nåt bör man stå för det och ta konsekvenserna. Sanningen kommer alltid fram till slut och då har man även lögnerna att förklara och det kommer bara att bli än värre.

Nej. Det här håller inte. Släpp fram sanningen. Och är det så att Sveriges befolkning inte kan leva med att Kungen inte är en felfri människa så borde han lämna över tronplatsen till Victoria och så får vi hoppas på att hon är lite mer felfri än sin pappa.....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13112381.ab

2 kommentarer:

  1. När ska journalisterna och media bli granskade? Vem granskar de? Journalister är inte heller demokratiskt tillsatta, trots det har de väldigt stor makt (mycket större än vad kungen har).

    Ska verkligen någon få ha så stor makt utan att vara inröstade av folket? Är det kanske dags att avsätta journalisterna snarare än kungen?

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att ingen är felfri. Kungen är precis som alla andra. Just därför borde man avskaffa den löjeväckande monarkin som får rojalister att svansa för kungahuset som om de var några högre stående varelser. Behandla alla lika, både inför lag och moral säger jag.

    SvaraRadera